Open Folkcamp 2011

Uit Open Folkcamp Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
Impressie Open Folkcamp door Frank

Het vierde open folkcamp zal zijn van 29 juli tot 7 augustus 2011. De locatie is 'Onder de Eek' op de Paasheuvel in Vierhouten.

Je bepaald zelf wanneer je komt en wanneer je gaat. Dat is Open Folkcamp, er is een kamp er zijn mensen en de 'deur' staat altijd open!

Aanmelden/reserveren

De deelnemers zijn zelfvoorzienend. Je komt en gaat wanneer je wilt. Er is inmiddels een traditie aan het ontstaan van mensen (gezinnen) die samen koken en eten en ook gasten ontvangen, maar dat is uiteraard allemaal afhankelijk van eigen initiatieven.

Bij voorinschrijving (+betaling) voor 1 april 2011 betaal je voor het kamperen € 14 per persoon per nacht. Daarna (en 'aan de deur') betaal je € 16[1]. Van 2 tot en met 12 jaar rekenen we half geld en kinderen tot 2 jaar kamperen gratis. Bezoekers (die niet overnachten) vragen we om een bijdrage van € 5,- (per persoon per dag).

Stuur een email naar aanmelden met daarin je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail, de andere deelnemers die je aanmeld en hun leeftijden (tijdens het kamp). En vermeld ook wanneer je denkt te arriveren en hoe lang je blijft! Het kampeergeld kun je overmaken op giro 5223834 tnv FTHM van den Heuvel, te Nieuwegein.

Wat kost het Open Folkcamp?

impressie door Marlou

Vorige jaren waren wij steeds minder dan € 6/dag per persoon aan eten en drinken kwijt. 1 volwassene geeft dan ongeveer € 180,- (kamperen + eten) aan het Open Folkcamp (met 9 overnachtingen) uit.

Een gezin met 2 ouders en 2 kinderen onder de 13 jaar geeft aan het hele Open Folkcamp ongeveer € 540,- uit. Mits voor 1 april aangemeld natuurlijk.

Faciliteiten

De kampeerplekken van 'Onder de Eek' hebben elektra. Er zijn in principe 14 camping-aansluitingen, Maar ik verwacht dat we komend jaar meer tenten zullen hebben. Als je elektra wil gebruiken zorg je zelf voor een camping-stekker. Er komt een centrale plaats voor het opladen van mobiele apparaten (markeer je oplader en apparaat).

Er wordt weer een tent gehuurd. En voldoende tafels en stoelen voor algemeen gebruik (huurprijs tent, tafels en stoelen zijn in de kampeerprijs inbegrepen). Gezinnen die samen koken kunnen via Frank een koelkast bestellen [2] en eventueel extra tafels.

Er komt een centraal prikbord waar iedereen zijn activiteiten kan aankondigen[3].

Poster

Wie maakt er een poster voor Open Folkcamp 2011?

Op de hoogte blijven

Er zijn 2 manieren om op de hoogte te blijven:

  1. Stuur een email naar Frank met daarin het verzoek om aankondigingen te ontvangen.
  2. De beste manier om op de hoogte te blijven is door jezelf te registreren als gebruiker, in je voorkeuren aan te geven dat je e-mails wilt ontvangen en jezelf op de volglijst te zetten van deze pagina (en van de hoofdpagina). Je ontvangt dan vanzelf een e-mail wanneer er iets wijzigt.

Foto's

Foto's Nicolien en Frank

Voetnoten

  1. Deze prijzen zijn gebaseerd op het deelnemersaantal van 2010, wanneer de Paasheuvel de definitieve tarieven bepaald en het uiteindelijk aantal deelnemers bekend is kunnen er nog aanpassingen komen. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn om het terrein geheel te huren wordt het voordeel verrekend met de deelnemers. In de dagprijs zit de huur van een grote tent, tafels en stoelen inbegrepen
  2. Huur koelkast: ongeveer € 85, i.v.m. halen en brengen alleen mogelijk voor de gehele 10 dagen
  3. Behalve workshops dans, muziek, knutselen, etc. bv ook eventueel etenstijden voor samenwerkende gezinnen en andere persoonlijke boodschappen (bv verkoop instrumenten).